Friday, December 9, 2011

WOW...!!! sangat teruja... pelik tapi benar...

Ini la hakikat dunia, renung-renungkanlah...

telur kembar siam ye, dalam sebiji telur terdapat sebiji lagi telur, telur ni jantan kot... hahahaha

kurang kasih sayang kot... hehehe

jangan jadi ular sawa lidah bercabang ye, ular xpe.. ermmmm mcm mna tu.. hahaha

berkongsi uollsss...


anak biri-biri berkaki enam

cicak berbadan dua

ikan berkongsi kepala

anak khizir berkongsi mata, ermmmmm


ni ape nye binatang pon aq xtau.. khizir kot..


talang DUA MUKA.... ermmmm

katak version alien

ayam terlebih kaki

sedang melahirkan anak kot... keluar kaki dulu... ermmmm hehehe

tikus makmal

anak kucing bermuka-muka, ermmmm
 PELIK TAPI BENAR... ni la hakikat dunia, credit to TheChive

Thursday, December 8, 2011

WOW.....!!!! Adakah ni betul-betul...?? kek jer...

hye guys, kali ni sekali lagi tengtang kek hasil nikilan dari CAKE BOSS, biasa la kan, kek nye tu sangat menarik minat tok di tengok oleh semua masyarakat gituw... papepon, sebelum ni ada pasal kek zombie la, kek kawin la.. sekarang ni adalah contoh-contoh kek lain yang di reka oleh CAKE BOSS.... sebenarnya memang banyak sesangat jenis-jenis kek rekaannya.. akan tetapi, x semua la yang boby bobylon dapat kongsi bersama, gituw... so, mcm biasa lah, lau ada jamuan nk makan kek-kek yang meletop macam ni, jangan lupa ajak ye.. hahahahaha (muka x malu sambil pesing2 jari atas meja)



jangan terkejut ye..... ni pon kek... versi transformer









wassalam.....

Wednesday, December 7, 2011

KAWIN....!!!!!!!! Wedding cake

hye guys.. kali ni pasal wedding cake... x lain x bukan lah, hasil kerja tangan CAKE BOSS. kali ni bermacam-macam jenis kek yang di rekanya ye... nampak sedap n sayangnya tok di makan, maklumlah, cantek sesangat, duit pon cantek tok sebijik kek tu... ermmmmm kalau korang kawin nanti, ada plak kek2 yang macam ni, jangan lupa ajak tau, tetiba hahahahha, papehal, tengok jelah kek ni.. errrrrrr...



nampak mewah ye... errr...... nak... tetiba hahahaha



yang bawah ni, ala2 musim bunga sakura gituw...







simple tapi cantek, artistik gituw.. ye ke aq eja tu, hahaha


yang ni memang meletop, sama sebijik kot, saiz pon sama, brapa hengget la agaknye ye...


SELAMAT PENGANTIN BARU.. hahahaaha tetiba je kan... ye la kot2 korang nak cari idea tok tempah kek kawin korang, mana la tau kan... huhuhuhuhu wasalam...


Monday, December 5, 2011

WOW....!!! Zombie cake

Jom kita selongkar seni seorang pembuat kek yang tidak asing lagi CAKE BOSS.
Tengoklah bertapa halusnya seni seorang lelaki (gituw) dalam mencipta sebiji kek yang sangat mementingkan ketelitian... nak makan pon takut... ermmmm jom....







selamat menjamu selera la ye.. hahahahaha

Popular posts

Followers

Total Pageviews

 

BoBy Bobylon Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger